Om oss

Koie er plassen for deg som vil være tett på naturen, for deg som vil koble helt av og finne roen. Hos oss har du et eldorado av opplevelser du kan oppsøke, rett utenfor dørstokken. 

Våre ansatte

Helge Ibrahim


Helge Ibrahim er eier og daglig leder i Koie. Han har som mål å gjøre Koie til en av de beste overnattingsstedene, med et totaltilbud innen mat og underholdning. Siden han den gang kjøpte det som var Osen Camping, senere kalt Stranda Feriesenter, og nå Koie, har han alltid jobbet med forbedringer og utbygging av området.

Helge er teamets "altmuligmann", og liker seg best når han får jobbe ute.

helge@koiestay.noMaria Sortland Ibrahim


Maria Sortland Ibrahim er markedsansvarlig i Koie. Hun har jobbet hos oss siden 2013, hvor hun startet på renhold. Etter hvert forflyttet hun seg til resepsjonen og har mange sommere bak seg her. I kombinasjon med studier siste årene har hun fått andre ansvarsområder. 

Maria er den strukturerte i teamet. Hun har vært med på å utvikle det nye designet, og har ansvar for blant annet web, sosiale medier og andre administrative oppgaver.

maria@koiestay.noRuta Jankauskaite


Ruta Jankauskaite er front desk manager i Koie. Hun startet på renhold i 2015, og har jobbet seg raskt oppover. Fra å ikke kunne norsk, har hun med sin ståpåvilje taklet jobben i resepsjonen bra og lært seg norsk underveis. I dag er hun en sentral del av teamet, og har full kontroll på alt av bookinger og housekeeping.  

Ruta er arbeidsjernet i teamet. Hun har en enorm arbeidskapasitet, og stiller alltid på.

ruta@koiestay.no