Kleiedalsfjellet & Roaldshorn

En tur med fantastisk utsikt.

En tur til Kleivdalsfjellet og Roaldshorn er den perfekte dagstur for deg som ønsker en lengre tur, men ikke en alt for krevende. Turen starter på andre siden av veien av parkeringsplassen. Her vil du se en sti som går oppover skogen. Du vil også se skilt mot Roaldshorn. Det er bare å følge stien. Den vil dele seg enkelte steder, men alle leder til samme sted, Langevatnet. hvor det er både bok og skilt. Videre går du skrått opp til venstre og følger stien helt opp til Kleivdalsfjellet. Herfra kan du gå videre til Roaldshorn dersom du ønsker det. Du ser enkelt stien bortover, og følger denne langs ryggen hele veien. Du vil ha flott utsikt hele veien, og ikke minst når du er fremme på Roaldshorn. Dersom du ønsker, kan du også parkere ved Strandafjellet Skisenter og følge traktorveiene oppover. Du starter da ved bunnstasjonen til gondolen går opp til Roaldshorn.

Parkering

Fra Stranda sentrum kjører du opp mot Strandafjellet, i retning Sykkylven. Et stykke etter du har passert Strandafjellet Skisenter vil du se en parkeringsplass på din venstre side. Turen starter på andre siden av veien.

Turinformasjon

Vanskelighetsgrad

Krevende

Lengde Kleivdalsfjellet

Ca. 3,7km en vei

Lengde Roaldshorn

Ca. 5,5km en vei

Tidsbruk Kleivdalsfjellet

Ca. 1.5t en vei

Tidsbruk Roaldshorn

Ca. 2.5t en vei

Sesong

Mai - Oktober

Koordinater Kleivdalsfjellet

62.310708, 6.805

Koordinater Roaldshorn

62.311665, 6.840191

Book overnatting

Opplev Koie Smak

I samarbeid med Strandakassa ønsker vi å tilby våre gjester lokalmat laget av kjente og mindre kjente kvalitetsprodusenter.

Våre TUrmuligheter

Se flere toppturer