Koie Smak

Lokale kvalitetsprodukter

I samarbeid med Strandakassa ønsker vi å tilby våre gjester lokalmat laget av kjente og mindre kjente kvalitetsprodusenter. Blant disse er spekemat fra Tind Spekevarer og Stranda Spekemat, ulike typer ørret og sennepssaus fra Gardskjøkkenet, eplemost og ost fra Skarbø Gard, samt ulike produkter fra Stolte Anton. Strandakassa tilbyr små og store kasser med forskjellig innhold. Det er også mulighet for spesialtilpassede kasser. 

Bestilling

Din bestilling er gjeldende fra du mottar ordrebekreftelse pr. mail / telefon. Sjekk at alt stemmer med det du har bestilt. Dersom det er noe som ikke stemmer, gi beskjed fortløpende. Bestillingen er bindende for deg fra bestillingstidspunktet og heretter under pkt. 4 «Avbestilling».

Er du i tvil om bestillingen er korrekt gjennomført? Kontakt oss på mail eller telefon.

Mail: booking@koiestay.no
Telefon: +47 45 16 40 00

Et grundig arbeid er gjort for å sikre nøyaktigheten av all produktinformasjon, markedsføringsmateriell og formidlingsprosessen. Koie kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle unøyaktigheter.

Vær oppmerksom på at produktleverandører i de fleste tilfeller har også sine egne, tilpassede vilkår og betingelser. Disse fremgår i bookingprosessen.

Det tas forbehold om eventuelle publiserings- eller korrektur feil på nettsider og på annen trykt informasjon om tilbudene Koie formidler.

Leieperioder

Som hovedregel kan følgende perioder bookes: enkeltdøgn, midtuke, weekend og uke.

Leiepris og betaling

Alle priser er oppgitt hos www.koiestay.no og er i norske kroner (NOK), inkludert mva og alle avgifter, med mindre noe annet blir oppgitt i teksten. Det er per dags dato ingen turistskatt i regionen. Betaling skjer ved hjelp av en av de aksepterte betalingskort / kredittkort for online booking, som er Visa og Mastercard.

Vi benytter en betalingsløsning fra Netaxept, og leietaker kan betale med Visa eller Mastercard. Tredjepart vil ikke få tilgang til dine personopplysninger ettersom Netaxept benytter Secure Socket Layer (SSL) ved overføring av personlig informasjon. SSL lager en sikker (kryptert) forbindelse mellom din maskin og Netaxept. På denne måten kan informasjonen overføres trygt uten at uvedkommende kan lese den underveis. Selve transaksjonen blir håndtert av Elavon, og dette gir deg en trygg og sikker handel.

Dersom skatter og / eller avgifter endres, og dermed fører til en kostnadsøkning for tilbyder etter at bestillingen er gjennomført og betalt, kan prisen økes tilsvarende for bestiller. Prisendringen skal umiddelbart meddeles bestiller.

Følgende betalingsplan følges:

  • Bestillingen og kontraktenes vilkår bekreftes ved bestilling.
  • Ved gruppebestilling, ta kontakt.

Avbestilling

Dersom leietaker ønsker å avbestille oppholdet i forkant, har en full anledning til å gjøre dette. Leietaker må i så tilfelle underrette Koie snarest, skriftlig pr. brev eller mail, med henvisning til ordrenummer. Avbestillingen gjelder først når Koie har mottatt og bekreftet den.

  1. Ved avbestilling over 14 dager før ankomst vil ingen avgifter forekomme.
  2. Ved avbestilling 14 dager og under blir leietaker belastet 100% av leiebeløpet.

Bookinger som er flyttet kan ikke endres eller avbestilles.

Innsjekk

På ankomstdato vil du motta en SMS på telefonnummer oppgitt ved booking, med all nødvendig informasjon før klokken 16.00, så lenge betaling er gjennomført.

Når denne meldingen mottas kan dere dra direkte til enheten fra klokken 16.00, og slipper å sjekke inn i resepsjonen (Strandvegen 17, 6200 Stranda). Denne meldingen vil inneholde; informasjon om nøkkel / kode til dør, koordinater og adresse til enhet, og tidspunkt å forholde seg til.

Er enheten ikke skikkelig rengjort ved ankomst, skal dette meldes fra om innen 2 timer etter innsjekk. Send bilder til booking@koiestay.no og merk med din enhet og ditt navn. Hvis ikke, anses enheten som akseptert.

Parkering av bil i området skjer på tilviste plasser, på eget ansvar.

Forpliktelser gjest

Dette er et familievennlig sted, og det skal derfor være stille mellom kl. 23.00 – 08.00. Er det støy og bråk som er til bryderi for øvrige gjester vil dette bli påtalt. Tas påtalen ikke til følge, vil umiddelbar utkastelse bli foretatt. Ved slike situasjoner refunderes ikke leiebeløpet.

Overtredelse av bestemmelsene om røykeforbud medfører en renholdsavgift fra kr. 6000,-. Husdyr kan, mot et lite tillegg i pris, medbringes på noen av våre enheter. Sjekk med oss ved bestilling eller før ankomst om hvorvidt dette er tillatt på din boenhet.

Leietaker er erstatningspliktig overfor utleier for tap og skade som påføres bygning eller inventar. Leietaker plikter å betale utleier for ekstrakostnader som skylder leietakers og medfølgende personers atferd. Gjesten plikter å rengjøre ordentlig i henhold til rengjøringsinstruksene før avreise. Dersom dette ikke er godkjent av rengjøringspersonalet, debiterer Koie en avgift avhengig av størrelsen på boenheten.

Dersom det oppstår skader på enheten eller inventar, skal dette meldes direkte til oss via telefon / mail. Skyldes disse skader leietakeren eller noen i dens følge, står leietaker som ansvarlig for at oppståtte skader erstattes direkte til huseier / Koie eller dennes representant, før avreise ved leieforholdets slutt. Dersom enheten er skadet, har Koie rett til å ta reservasjon i kredittkort for det beløpet skaden anslås til.

Brannsikringsutstyr:

Hærverk ved utløsing av brannmelder (varme / røykdetektor) og sprinkelanlegg, må erstattes. Dersom brannmelder utløses, vil det bli avkrevd kr. 1.000, - i gebyr. Leietaker av enheten er ansvarlig for betaling.

Utsjekk og sluttrengjøring

Utsjekk er senest 11.00, om ikke noe annet er avtalt på forhånd. Dersom sen utsjekk etter 11.00 forekommer, vil det belastes med 10% av oppholdspris per time.

Om du har en hytte med kodelås, er det bare å lukke døren ved avreise. Dersom din enhet har nøkler skal disse leveres i vår resepsjon / postkasse ved resepsjon i Strandvegen 17, 6200 Stranda, eller ved avtalt sted. 

Vi har alltid kontroll av enheten ved ankomstdato og avreisedato.

Reklamasjoner

Ved feil eller mangler ved enheten, er leietaker ansvarlig for umiddelbar varsling til oss, senest innen 24 timer fra feilen ble oppdaget. Ved feil eller mangler menes det at utleieenheten ikke tilfredsstiller de spesifikasjoner som fremgår av beskrivelsen, formelle krav gjennom lovverk, eller at teknisk utstyr ikke fungerer (kaffetrakter, varmtvann, oppvaskmaskin osv.). Leietaker må umiddelbart, senest 2 timer etter innsjekking, kontakte huseier direkte eller dennes representant dersom boenheten ikke er i samsvar med avtalen. Etter denne frist har leietaker akseptert boenhetens tilstand.

Dersom gjesten og Koie ikke klarer å forhandle seg frem til enighet, tas konflikten videre til Sunnmøre Tingrett i Ålesund.

Overdragelse av leiekontrakt til tredjepart

Dersom leietaker har en tredjepart som ønsker å overdra leiekontrakten for den periode og pris som er avtalt, kan dette gjøres kun etter avtale med Koie.

Endringer

Koie forbeholder seg retten til å endre på ovennevnte betingelser uten varsel. Koie forbeholder seg også retten til å justere priser mht. merverdiavgiftendringer.

Koie kan ved spesielle situasjoner der det oppstår eks. skade / funksjonsfeil på enheten, booke leietaker om til en annen enhet. Det kan eks. være utbedringer som må gjøres for at enheten skal framstå slik den er presentert. Dersom det oppstår situasjoner som gjør at Koie må flytte bookinger til en annen enhet, har Koie rett til dette. Leietaker får da den enheten som er nærmest den leide enheten i standard.

Force majeure

Koie planlegger å utføre aktivitetene / overnatting som annonsert, men på grunn av flere forhold som kan påvirke turene må man ta enkelte forbehold. Dersom en tur blir endret eller kansellert grunnet spesielle omstendigheter som skyldes vær eller natur, tekniske problemer, etc. vil du bli informert om dette så snart som mulig. Hvis det ikke er mulig å sette opp et fullverdig godt alternativ, og resultatet er en avlyst tur / aktivitet, vil du ha rett til full refusjon av utbetalinger til Koie.

Koie kan ikke bli holdt ansvarlig dersom sightseeing, fotturer eller fiskeopplevelser ikke har vært gode på grunn av værforholdene. Koie kan ikke holdes ansvarlig for aktiviteter, som i visse tilfeller er en del av en pakke, blir avlyst grunnet forhold utenfor vår kontroll.

Dersom Koie kansellerer din tur, vil Koie ikke være ansvarlig for eventuelle utgifter som kan ha oppstått som et resultat av din reservasjon. Dersom du ikke er i stand til å delta i aktiviteten på grunn av sykdom eller skade, eller andre hindringer som kan oppstå, er ikke Koie forpliktet til å tilby alternative aktiviteter for deg. Det blir heller ingen refusjon. I slike tilfeller viser vi til reglene for avbestillinger.

Din egen risiko

Du må være sikker på at du har forsikring som dekker din planlagte aktivitet fra det tidspunkt bestillingen er gjort gjennom Koie. Din forsikring må dekke opp for hele tidspunktet du gjør nytte av produktet, samt reisen til og fra, og personforsikringer. Du må sikre at du har tilstrekkelig dekning for kostnader ved helsehjelp i tilfelle det oppstår en medisinsk nødsituasjon.

Du forstår og aksepterer risikoen forbundet med å delta i eventuelle actionfylte aktiviteter. Du deltar på eget ansvar og risiko.

Koie er ikke ansvarlig for følgende hendelser / forhold;

  • Vær eller andre uforutsette eller uunngåelige forhold.
  • Sykdom, skade eller dødsfall inntruffet på en tur.
  • Tap av personlige eiendeler.
  • Dersom du har spesielle medisinske behov, allergier eller spesielle matbehov er det ditt eget ansvar å informere oss om dette ved booking.

Angrerett

Lov om Angrerett kapittel 5 §19 henviser til begrensningene i Angrerettloven. Punkt b sier at «Ved annet fjernsalg enn telefonsalg gjelder angreretten ikke for enkeltstående tjenester dersom selger ved avtaleinngåelsen forplikter seg til å levere tjenesten på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom». Enkeltstående tjenester som leveres på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom gjelder alle produkter som overnatting, utflukter, transport og aktiviteter som selges gjennom Koie. Det henvises i stedet til de avbestillingsregler som gjelder.

Kontaktinformasjon

Koie
Postadresse: Strandvegen 17, 6200 Stranda
Mail: booking@koiestay.no
Telefon: +47 45 16 40 00

Se våre andre hytter og overnattinger